kenapa artis Korea diminati ?

  • Artis Korea mempunyai rupa yang dapat mencairkan hati sebilangan wanita sehinggakan ramai yang menanam minat untuk mencari bakal suami yang ala - ala muka korea .
  • Sekali artis Korea senyum , beberapa kali sebilangan wanita pengsan sambil terjerit - jerit menampakan anak tekak  hasil panahan senyuman itu .
  • Susah nak jumpa jerawat mahupun bekas lombong di muka artis Korea . Mungkin hasil pembedahan , mungkin asli . Itu tak menjadi masalah asalkan muka diorang flawless di hati peminat .

  • Artis Korea sangat fashionable . Berani mencuba sesuatu trend tanpa segan silu . Walaupun pakai seluar warna merah terang . Baju berlubang - lubang warna kuning . Tapi diorang tetap stylo .
  • Artis Korea mempunyai muscle yang berketul - ketul dan kenyal . Auwww ! Seksa sebilangan wanita yang memandang . 

  • Jalan cerita Korea tidak berbelit - belit seperti cerita - cerita dari negara lain plus its so funny dan terselit nilai kemasyarakatan disitu .
  • Cerita Korea sangat romantik dan menyentuh sanubari . [peluk dan cium dalam cerita Korea harus diabaikan]

  • Lagu diorang sangat kreatif . Rentak segar gitu . Kalau dengar berjuta kali pun tak bosan . Ye ke ?
  • Tarian artis Korea mengancam jiwa dan sanubari lagi - lagi group perempuan macam SNSD . Sebilangan kaum lelaki terluruh iman lepas tengok diorang menari .   


ps : tuan blogger peminat separa Korea  ;p